Beweeg je lichaam - Beweeg je ziel
 Contact & Info   Visie en doel   Kalender   Team 
Jouw verlangen Centraal - OpstellingenKennis maken: opstellen van je verlangen

Kennis maken: opstellen van je verlangen met de Interactieve Zelf-Resonantiemethode®

In deze workshop kan je ervaren hoe het gebruiken van deze methode in een groep in zijn werk gaat. Na een korte introductie zal ik jullie uitnodigen om in stilte bij jezelf naar binnen te gaan en contact te maken met jouw verlangen. Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld: ‘Ik wil een betere gezondheid.’, ‘Ik wil een goed contact met mijn moeder.’, ‘Ik wil vermageren.’, … of ‘Hoe kan ik me meer focussen op mijn werk?’, Wat wil de pijn in mijn been me vertellen?, …

Als je graag je eigen verlangen opstelt, steek je een briefje met je naam op in een doosje en door middel van loting bepalen we wie er aan de beurt mag.

Aan het einde van de opstelling gaan we samen kijken naar de informatie die zichtbaar is geworden in het resonantieproces en hoe dit kan gelinkt worden aan jouw verlangen.

Niet alleen de opsteller zal informatie krijgen. De resonantiepersonen kunnen in hun rol inzichten krijgen over een eigen thema. Of gewoon door het proces waar te nemen, kan je zaken herkennen die voor jou van belang zijn.

Meer info vind je op http://www.life-quality-coach.be/training/opstellen-van-je-verlangen-met-interactieve-zelf-resonantie/


Inschrijven Emailcarine@life-quality-coach.be
DeelnamePrijs: 20,00 euro
BegeleidingCarine Mortier

De volledige agenda voor deze activiteit:
09-02-2019Zaterdag10u0016u30Oog in oog met jouw verlangen - 2-daagse workshop
Carine Mortier
10-02-2019Zondag10u0016u30Oog in oog met jouw verlangen - 2-daagse workshop
Carine Mortier
Recente activiteiten
Beginnersreeks lu jong (tibetaanse healing yoga) op maandagavond
10-12-2018Lees meer >>
Prenatale yoga, mindfulness en relaxatie is een meerwaarde voor moeder, baby en partner. door middel van zachte bewegingen, ademhaling en meditatie creëren we ontspanning voor zowel de moeder als de baby.
Gevorderden reeks lu jong op maandagavond
10-12-2018Lees meer >>
Aan de slag met verschillende tibetaanse meditatie en relaxatie technieken.
Start je dag in ontspanning en mét energie! zachte bewegingen om je lichaam en geest wakker te maken, klaar voor de dagelijkse uitdagingen.
11-12-2018Lees meer >>
We leren bewegen in ontspanning. je leert diepe ontspanning en het balanceren van je energie (of qi). de sessies zijn een evenwicht tussen lichamelijke beweging en innerlijke rust.
11-12-2018Lees meer >>
Wekelijks beweging en tijd voor jezelf, een verrijking voor je lichaam en je leven!
12-12-2018Lees meer >>