Beweeg je lichaam - Beweeg je ziel
 Contact & Info   Visie en doel   Kalender   Team 
Vrouwen Valleicirkeltweede avond in een reeks van 4
De huidige valleicirkel reeks loopt op z'n einde, tijd om een nieuwe reeks te laten ontluiken en bloeien ... mee stromend op de energie van de lente !! Heb je zin, ben je nieuwsgierig of geprikkeld om mee in dit avontuur te duiken en jezelf deze helende reis cadeau te doen? Een pad dat je dichter bij je Vrouw Zijn brengt en je meer geborgenheid schenkt diep in jezelf. Dit is wat één van de deelneemsters van de vorige reeks me terug gaf als feedback : "Ik vond het super boeiend! Het delen van onze intieme verhalen doet me mijn seksualiteit als vrouw dieper eren. Het heeft dat stukje schaamte dat er omheen zat naar anderen toe doen smelten. Mireille is een fantastische begeleidster, de combinatie van positiviteit, diepgang, gezonde begrenzing, ontspanning, kwetsbaarheid, de warme sfeer en ongedwongen uitnodiging nu en dan uit mijn comfortzone stappen, het gebeurde allemaal zo naturel,spontaan en met veel liefde, zorg en enthousiasme ... woehoew dank je !" De reeks Ik neem je mee op een avontuurlijke reis doorheen je vrouw zijn en laat je meer thuiskomen in je hart, je buik en je schoot. Daar waar je vrouwelijke kracht en schatten diep verborgen ligt/liggen.Een ideale manier om je lichaamsbewustzijn en je bewustzijn als vrouw te verruimen! Deze reeks is gebaseerd op de wijze lessen van de Jade Godin (het ontluiken van de sensuele vrouw), het Taoïsme aangevuld met zacht lichaamswerk aangevuld en doorspekt met opgedane wijsheid en eigen levenservaring. Tussen de cirkelmomenten in krijg je kleine opdrachtjes en tools mee zodat het een on going proces is en wordt. Je lekker verder kan spelen, ontdekken en verdiepen. Telkens weer word je (in alle vrijheid) uitgenodigd om meer bewustzijn en pleasure in je zacht en lief vrouwenlijf te brengen. . De vallei reeks biedt een meditatief, speels, creatief, grensverleggend en kleurrijk palet aan ingrediënten.Dit alles kan je direct toepassen in je dagdagelijks leven.

Begeleiding--

De volledige agenda voor deze activiteit:
23-11-2018Vrijdag19u3022u30Vrouwen Valleicirkel reeks
mireille Verplancke
Recente activiteiten
Dag mooie vrouw, dag lieve jij, ​heb je zin, ben je nieuwsgierig of geprikkeld om mee in dit avontuur te duiken en jezelf deze helende reis cadeau te doen? een pad dat je dichter bij je vrouw zijn zijn brengt en je meer geborgenheid schenkt diep in jezelf. lees dan zeker verder !!
23-11-2018Lees meer >>
De training is geschikt voor eenieders persoonlijke ontwikkeling en is geschikt voor mensen die kinderen, jeugdigen en volwassen begeleiden. ze oriënteert zich op het werk en de inzichten van bert hellinger, de grondlegger van familieopstellen, de hellinger pedagogiek en zijn orden van het helpen.
25-11-2018Lees meer >>
Beginnersreeks lu jong (tibetaanse healing yoga) op maandagavond
26-11-2018Lees meer >>
Prenatale yoga, mindfulness en relaxatie is een meerwaarde voor moeder, baby en partner. door middel van zachte bewegingen, ademhaling en meditatie creëren we ontspanning voor zowel de moeder als de baby.
Gevorderden reeks lu jong op maandagavond
26-11-2018Lees meer >>