Beweeg je lichaam - Beweeg je ziel
 Contact & Info   Visie en doel   Kalender   Team 
Authentic MovementAuthentic Movement - Kennismakingsvoormiddag

NIEUW in Centrum Voelen ! Maak kennis met :

Authentic Movement – Kennismakingsvoormiddag

In Authentic Movement vertrekken we vanuit de stilte in onszelf om zo de innerlijke impuls, stemming, of verbeelding die in ons oprijst in beweging te brengen. Hier geen danspasjes, alsook laten we muziek achterwege. De dans die daaruit ontstaat kent zijn eigen ritme, is verstild of wild, is subtiel en weinig zichtbaar, tot groots en ruim, is diep en rijk. Onze innerlijke getuige, die niet oordelend aanwezig is, en actief is, verruimt ons (lichaams)bewustzijn. Je komt meer tot een innig contact met jezelf, jouw zelfwaarde en creativiteit. Nadien word je uitgenodigd hier 'kleur' aan te geven (d.m.v. kleurtekening) of om op andere wijze jouw ervaren te integreren. We sluiten af met een deelronde. Voorafgaande ervaring is niet vereist. Voor levensverdiepers !

We vangen die dag aan om 10u (deuren open om 9u45). En we ronden af om 13u.

Na een korte dansopwarming op muziek en een informatieronde over Authentic Movement word je uitgenodigd tot Authentic Moving. Kom in losse kledij waarin je makkelijk kunt bewegen. Thee en koekjes zijn voorzien. Welkom !

Deelnameprijs 35€ > vroegboek (vóór 17 augustus) 30 €

KLIK HIER OM INSCHRIJVINGSFORMULIER TE OPENEN

Meer informatie vind je ook op de website van Els Soetaert www.aquatouch.be

Najaarsreeksen voorzien in Centrum Voelen, zie op kalender website voor meer info

> Authentic Movement (9 ochtenden of 9 avonden)


Inschrijven Emailels_soetaert@hotmail.com
Inschrijven Infozie link naar inschrijvingsformulier, mail of telefonisch 0486/ 27 65 53
DeelnameJouw inschrijving is pas volledig bij overschrijving van 10€ op reknr: BE12 1420 6310 5292 met mededeling: kennismaking Authentic Movement + datum + naam deelnemer
BegeleidingEls Soetaert
LocatieCentrum Voelen, Sint-Annastraat 7, 9810 Eke-Nazareth

De volledige agenda voor deze activiteit:
26-11-2018Maandag10u0012u00Authentic Movement - 9-delige ochtend reeks
Els Soetaert
27-11-2018Dinsdag19u3021u30Authentic Movement - 9-delige avond reeks
Els Soetaert
Recente activiteiten
Dag mooie vrouw, dag lieve jij, ​heb je zin, ben je nieuwsgierig of geprikkeld om mee in dit avontuur te duiken en jezelf deze helende reis cadeau te doen? een pad dat je dichter bij je vrouw zijn zijn brengt en je meer geborgenheid schenkt diep in jezelf. lees dan zeker verder !!
23-11-2018Lees meer >>
De training is geschikt voor eenieders persoonlijke ontwikkeling en is geschikt voor mensen die kinderen, jeugdigen en volwassen begeleiden. ze oriënteert zich op het werk en de inzichten van bert hellinger, de grondlegger van familieopstellen, de hellinger pedagogiek en zijn orden van het helpen.
25-11-2018Lees meer >>
Beginnersreeks lu jong (tibetaanse healing yoga) op maandagavond
26-11-2018Lees meer >>
Prenatale yoga, mindfulness en relaxatie is een meerwaarde voor moeder, baby en partner. door middel van zachte bewegingen, ademhaling en meditatie creëren we ontspanning voor zowel de moeder als de baby.
Gevorderden reeks lu jong op maandagavond
26-11-2018Lees meer >>