Beweeg je lichaam - Beweeg je ziel
 Contact & Info   Visie en doel   Kalender   Team 
Sound MedicineSound Medicine The Sacred Roots

Een klankreis is één van de zaligste momenten die je kan meemaken. Het is een krachtige genezing waarbij de richting van de heling in handen ligt van het universum. De trillingen en klanken gaan daar waar ze nodig zijn binnen het fysisch en energetisch stelsel.

Robin tast het matrixveld intuïtief af om te voelen wat er vanuit het mogelijkheidsrasters kan getransformeerd worden. Hij creëert via muziek energetische sferen die spreken in gevoelstaal, ver voorbij de mind. Hierdoor kan je symbolen of inzichten ontvangen op bewust of onderbewust niveau. De persoonlijk afgestemde trillingen kunnen in een vrije stroom hun werk doen. San ondersteunt deze klankreis door individuele heling te brengen zodat iedereen persoonlijke aandacht ontvangt. Dit kan gaan van ondersteuning in een proces van loslaten, transformeren of een inzicht… wat er ook nodig is op dat moment.

♥♥ Over Robin ♥♥

Robin Van den Bergh is soundhealer, sjamaan, muzikant, singer songwriter en instrumentbouwer bij N'Goni Art Shop en Inti Sound vzw.

Robin heeft ge-noten van verschillende opleidingen: Munay Ki, Transfiguratie Regeneratie Methode, Shiatsu, Akasha kronieken, Reading en Healing en Prana Healing. Robins wortels liggen in het Sjamanisme, en werd ingewijd door de hoeders van de Aarde in Peru en Bolivia. Sinds 2013 brengt Robin in volle bezieling soundhealing.

De verschillende instrumenten die hij leerde kennen tijdens verre reizen gebruikt hij in een levendige klankspel: gongs, charango, gitaar, ukulele, zelfgebouwde ‘N Goni’s en sjamaan drums, monochord, sansula, kalimba, kotamo, klankschalen, spirit flutes, grote moeder drum, evenals zang zoals icaros spirit songs, Kargyraa keelzang, deep threat monk chanting en nog veel meer…


♥♥ Over San ♥♥

☀ Drager van de zon ☀

Van kinds af werden mijn handen aangetrokken tot fijngevoelige energieën en deze werden mijn kracht in het leven.

Sinds 2016 bewandel ik het sjamanistische pad, waar ik kon thuiskomen bij mezelf en oude wonden konden helen. Helingstechnieken: reizen, LEF heling, extracties, soul retrieval, destiny retrieval, cord cutting, transfiguratie.

https://www.facebook.com/San.Wuyts/


Voor meer info: www.intisound.be

www.intisound.be

Locatie: Sint Annastraat 7 9810 Eke-Nazareth
België
Datum: zondag 3 maart 2019
Tijd: 20u tot ongeveer 22u15
Prijs: €25
Meebrengen: Er zijn yogamatjes maar neem gerust je eigen matje en dekentje mee
Gelieve op voorhand in te schrijven: robin@intisound.be


Inschrijven Emailrobin@intisound.be
BegeleidingRobin Van den Bergh
LocatieSint Annastraat 7 9810 Eke-Nazareth België

De volledige agenda voor deze activiteit:
03-03-2019Zondag20u0022u00Sound Medicine The Sacred Roots
Robin Van den Bergh
Recente activiteiten
Door te bewegen met aandacht bij je lichaam neem je waar wat je voelt, en wordt je meester van je gevoelens. je opent je hart voor jezelf.
22-02-2019Lees meer >>
In ieder van ons leeft een uniek kind, vertederend kwetsbaar, met grote kennis en wijsheid. een klein wezentje dat vreugde en verdriet, geborgenheid en eenzaamheid, blijheid en boosheid heeft gevoeld. de wil om te leven, soms aanwezig als een klein vlammetje, dan weer als een spuwende vulkaan.
Klankheling concert 23 februari 2019 tijd: 19u30. deur open om 19u15.
In ieder van ons leeft een uniek kind, vertederend kwetsbaar, met grote kennis en wijsheid. een klein wezentje dat vreugde en verdriet, geborgenheid en eenzaamheid, blijheid en boosheid heeft gevoeld. de wil om te leven, soms aanwezig als een klein vlammetje, dan weer als een spuwende vulkaan.
Tibetaanse helende yoga voor beginners.
25-02-2019Lees meer >>
Wekelijkse opbouw en verdieping van tibetaanse meditatie technieken.
25-02-2019Lees meer >>
Het intro moment biedt jou op een fijne, speelse en interactieve manier een introductie op de reeks "voluit vrouw zijn. stralen van binnenuit, in verbinding met je sensuele en seksuele energie". uit je hoofd en lekker in je lijf !!
26-02-2019Lees meer >>