Beweeg je lichaam - Beweeg je ziel
 Contact & Info   Visie en doel   Kalender   Team 
Voluit Vrouw ZijnVrouwenreeks : Voluit Vrouw Zijn

Thuiskomen bij en in jezelf, terugkeren naar je schoot, je bekken en naar je essentie...naar de Authentieke vrouw die jij in wezen bent. Ik neem je mee op reis, op avontuur naar je vrouw ZIJN en laat je tijdens deze introductie avond alvast even proeven. Een ideale manier om mij en mijn manier van werken wat beter te leren kennen. Als je er zin in hebt, nieuwsgierig geworden bent naar meer dan kan je mee in de reeks stappen.

De reeks loopt over 5 avonden en nodigt je uit om een engagement aan te gaan met jezelf en ook met de groep sisters met wie je deze reis gaat maken. Geef jij jezelf deze bijzondere ervaring graag cadeau ? Ik vertel je er graag veel meer over.Heb je zin om mee in dit avontuur te duiken en jezelf deze helende reis cadeau te doen? Een pad dat je dichter bij je vrouw zijn brengt en je meer geborgenheid schenkt diep in jezelf, je meer en meer laat thuiskomen in je hart, je buik en je schoot. Daar waar je vrouwelijke kracht en schatten diep verborgen ligt/liggen.

Deze reeks is de plek waar vrouwen die bezig zijn met persoonlijke groei en de verbinding met hun eigen sensualiteit en seksualiteit willen versterken, kunnen thuiskomen en groeien. We creëren samen een (h)eerlijke, veilige bedding waardoor je steeds dieper in je vrouwelijke essentie kunt zakken, grenzen kunt en durft te verleggen… dit alles vanuit respect voor jouw unieke Zijn en ritme.

Deze vrouwenreeks is gebaseerd op de wijze lessen van de Jade Godin (het ontluiken van de sensuele vrouw), het Taoïsme aangevuld met zacht lichaamswerk, rituelen, eigen wijsheid, levenservaring en anatomie van de vrouwelijke seksualiteit.We nemen tijd om te vertragen en te verstillen.Tussen de cirkelbijeenkomsten in krijg je extra info en/of oefeningen, opdrachtjes mee zodat je steeds een beetje dieper kan zakken en je proces lekker verder kan stromen.

Enkele getuigenissen van vrouwen die deelnamen :

“Deze reeks is een aanrader voor elke vrouw die benieuwd is naar welke mooie parels er nog schuilgaan in het diepste van ons vrouw-zijn en helpt je stap per stap te verbinden met de mooie godin die je bent. Heel zacht, respectvol, gedragen en veilig gebracht” Nicky

“Het moment in de cirkel, waar we allemaal heel geïnteresseerd en ergens ook verwonderd naar de sexy anatomietour zaten te luisteren. Het leken wel geheimen die eindelijk onthuld werden.Schaamtes,verlangens en angsten delen met andere vrouwen, dat gaf een veilig en verbonden gevoel. Weten : ik ben niet alleen” Joy

“De reeks brengt me bij de vergeten kracht van het samenkomen met vrouwen om dieper in te gaan op vrouw-zijn.Tevens bij de herinnering aan het sacrale van mijn lichaam.Zij is mijn tempel.Ik leer meer en meer luisteren naar mijn lichaam.Diep zelfrespect… eindelijk kan ik thuiskomen… dat is de sleutel tot magisch leven” Anna

De winterreeks start op di dag 19 februari en loopt door op 26 februari en di dag 12,19 en 26 maart. Inloop vanaf 9u15 zodat we om 9u30 kunnen beginnen en eindigen rond 12u15 - 12u30.

Min 6 – max 12 vrouwen.Bijdrage voor de reeks : 199 euro een echte investering in je VROUW ZIJN. Cash te betalen bij aanvang of overschrijven op BE45 8915 8420 9889 met vermelding van je naam en valleicirkel reeks winter 2019.

Inschrijven via mireille.lotusbloem@hotmail.com of 0478 68 34 58

Heb je vragen, twijfels…? Neem dan gerust contact met me op !!

Come as you are

Je bent zo welkom !!


Inschrijven Emailmireille.lotusbloem@hotmail.com of 0478 68 34 58
DeelnameJouw bijdrage voor dit fijn, boeiend intro moment op dinsdag 5 februari 2019 : 12 euro.
Begeleidingmireille Verplancke
Locatiegrote zaal Centrum Voelen
Max deelnemers12

De volledige agenda voor deze activiteit:
26-03-2019Dinsdag09u3012u30Vrouwenreeks : Voluit Vrouw Zijn
mireille Verplancke
Recente activiteiten
Het opstellen van een verlangen kan je inzichten geven in wat aanwezig is bij jou op een diepere laag. je kan je bewust worden van oude patronen en ze leren loslaten.
Tibetaanse helende yoga voor beginners.
25-03-2019Lees meer >>
Wekelijkse opbouw en verdieping van tibetaanse meditatie technieken.
25-03-2019Lees meer >>
Het intro moment biedt jou op een fijne, speelse en interactieve manier een introductie op de reeks "voluit vrouw zijn. stralen van binnenuit, in verbinding met je sensuele en seksuele energie". uit je hoofd en lekker in je lijf !!
26-03-2019Lees meer >>
Wekelijks beweging en tijd voor jezelf, een verrijking voor je lichaam en je leven!
27-03-2019Lees meer >>
Wekelijkse training met lichaamswerk (bio-energetica, yoga, dans), interactie en proces
27-03-2019Lees meer >>
Door te bewegen met aandacht bij je lichaam neem je waar wat je voelt, en wordt je meester van je gevoelens. je opent je hart voor jezelf.
28-03-2019Lees meer >>