Beweeg je lichaam - Beweeg je ziel
 Contact & Info   Team   Visie en doel   Kalender 
Groeikampen kinderenGroeikamp "Indianen"

Natuur - Brain Gym® - Creativiteit

In onze snelle wereld worden veel kinderen met uitdagingen geconfronteerd. Kan het zelfvertrouwen van jouw kind een boost gebruiken? Is hij of zij soms angstig, onrustig of gaat leren moeizaam? Tijdens het groeikamp verbinden we ons met de natuur, elkaar en onszelf zodat we met meer kracht en vertrouwen in het leven durven staan. Het is meer dan een kamp. In kleine groep worden educatieve en therapeutische technieken met diepgaand effect ingezet (o.a. Brain Gym en reflexintegratie). We spelen, knutselen, bewegen en vertellen verhalen in de natuur. Op een speelse manier worden de kinderen aangemoedigd om hun uitdagingen op een creatieve manier aan te pakken. Dit in een warme en veilige omgeving waar kinderen helemaal zichzelf kunnen zijn en hun eigen ritme mogen volgen.


Inschrijven Emailinfo@somaya.be of 0486/16.19.69
DeelnameKinderen van het 3dekl tem 3de lj: van 30/07 tem 3/08 Groepsgrootte: minimum 6- maximum 8
BegeleidingSomaya Verstyn
LocatieCentrum Voelen
Max deelnemers8

De volledige agenda voor deze activiteit:
30-07-2018Maandag09u0016u00Groeikamp "Indianen"
Somaya Verstyn
Recente activiteiten
Wekelijks beweging en tijd voor jezelf, een verrijking voor je lichaam en je leven!
18-10-2017Lees meer >>
Wekelijkse training met lichaamswerk bio-energetica, yoga, dans), interactie en proces
18-10-2017Lees meer >>
In deze namiddag voel je hoe je beweegt, ademt, denkt, je emoties beleeft en contact maakt.
20-10-2017Lees meer >>
Wekelijkse training met lichaamswerk bio-energetica, yoga, dans), interactie en proces
23-10-2017Lees meer >>
In de lessenreeksen voor gevorderden worden de bewegingen nog even herhaald en verder ingeoefend. de bewegingen in groep beoefenen creëert een unieke sfeer waardoor de oefeningen dieper inwerken en we volledig tot rust kunnen komen. de lessen worden aangevuld met andere tibetaanse methodieken zoals mantra, kum nye massage,... en relaxatie.
23-10-2017Lees meer >>
Lu jong, ook wel bekend als tibetaanse healing yoga,vindt zijn oorsprong in het oude tibet en werd in het westen door tulku lobsang, een gewaardeerde tibetaanse meester, leraar en arts, geïntroduceerd. lu jong is een dynamische vorm van yoga. de reeks bestaat uit 21 bewegingen die heel gemakkelijk aan te leren zijn. deze oefeningen zijn bovendien toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of conditie. ze kunnen ook vanop een stoel beoefend worden. de beoefening van tibetaanse healing yoga is stress reducerend en is het een weldaad (aanrader!) voor de ruggewervel en rugproblemen!
23-10-2017Lees meer >>
De training is geschikt voor eenieders persoonlijke ontwikkeling en is geschikt voor mensen die kinderen, jeugdigen en volwassen begeleiden. ze oriënteert zich op het werk en de inzichten van bert hellinger, de grondlegger van familieopstellen, de hellinger pedagogiek en zijn orden van het helpen.
24-10-2017Lees meer >>