Beweeg je lichaam - Beweeg je ziel
 Contact & Info   Visie en doel   Kalender   Team 
DansMovement Medicine
  1. MOVEMENT MEDICINE:

    Movement Medicine is een op het lichaam gerichte bewegingsmeditatie die je de mogelijkheid biedt om je hart, lichaam en geest meer in harmonie te brengen.Het geeft je de kans om de danser in jezelf wakker te maken. Het volgen van die innerlijke beweging kan de ene keer bruisend en energiek zijn en soms rustig, gefocust of meestromend met de ander. Movement Medine verleidt je door de beweging binnen in jezelf te volgen en te genieten van je eigen authentieke dans.

    Movement Medicine combineert moderne en oude sjamanische wijsheid als ondersteuning om je eigen potentie te ontwikkelen.

    Vaak zijn we door de druk van buitenaf gebonden aan tijdslimieten en denkwerk. Door Movement Medicine gaan we onze creatieve kracht terug aanboren en zoeken naar wie we werkelijk willen zijn.Het is een uitnodiging om te vertrouwen en te verwelkomen wat zich wil tonen in de dans en de wijsheid van je lichaam te laten spreken.

    It's al a dance!!
Begeleiding--

De volledige agenda voor deze activiteit:
16-12-2017Zaterdag10u0017u00The Dancing Fool
Johanna Gielen
Recente activiteiten
'the dancing fool' ​via de dansmeditatie en tools van 'movement medicine', samen met clownstechnieken, gaan we deze dag diep in connectie met onze innerlijke, wijze clown.
Lessenreeks voor gevorderden
18-12-2017Lees meer >>
Lessenreeks voor beginners
18-12-2017Lees meer >>
Hoe rust en beweging samen kunnen gaan
19-12-2017Lees meer >>
Rustige, respectvolle aanraking brengt aandacht en energie naar de plaatsen die het nodig hebben en stimuleren er het zelfgenezend vermogen.
21-12-2017Lees meer >>
Het nieuwe jaar inzetten met een ritueel.
06-01-2018Lees meer >>