Beweeg je lichaam - Beweeg je ziel
 Contact & Info   Team   Visie en doel   Kalender 
ClownClownsworkshop - "Ik wil helemaal de kluts kwijt!"

Wat gebeurt er als wij de kluts kwijt zijn ?

Ons verstand laat ons even in de steek, we zijn in de war, we weten het even niet meer. We zijn als het ware verdwaald. Vertwijfeld vragen we ons af: waar was ik alweer, wat wilde ik weer gaan doen, hoe nu verder ? In de wereld van het verstand, is het lastig om de kluts kwijt te zijn.

Maar niet voor de clown! De clown gaat voelend door het leven. Hij zegt: “maar dát is interessant! Hoe zal ik dat eens gaan aanpakken ? Dat ga ik eens onderzoeken. Ik ben benieuwd!”

De clown deelt alles wat hij beleeft met het publiek. Zo ook zijn gevoel wanneer hij de kluts kwijt is door een onverwachte gebeurtenis of doordat hij zich weer eens in de nesten heeft gewerkt. Zo verovert hij de harten van de mensen. Vervolgens staat hij weer op, vol enthousiasme over de uitweg die hij gevonden heeft.

In dit clownsweekend ontdek je via spelplezier hoe je met volle overgave ‘ja’ zegt tegen onverwachte voorvallen en het niet-weten. Je ontdekt hoe je meer ruimte kan geven aan je onhandigheid en verwondering en je speelse energie kan laten stromen, controle kan loslaten en je impulsen volgen.

Wil je de kluts kwijt zijn en genieten van het niet-weten, verdwalen en nieuwsgierig op onderzoek gaan ? Dan is deze workshop iets voor jou !

Prijs: 180 euro


Inschrijven Emailmartine.bal@deOvanOde.be
Inschrijven Infomartine.bal@deOvanOde.be
DeelnameWil je graag de kluts kwijt ? Van harte welkom!
BegeleidingMartine Bal
Max deelnemers12

Recente activiteiten
De training is geschikt voor eenieders persoonlijke ontwikkeling en is geschikt voor mensen die kinderen, jeugdigen en volwassen begeleiden. ze oriënteert zich op het werk en de inzichten van bert hellinger, de grondlegger van familieopstellen, de hellinger pedagogiek en zijn orden van het helpen.
17-10-2017Lees meer >>
Wekelijks beweging en tijd voor jezelf, een verrijking voor je lichaam en je leven!
18-10-2017Lees meer >>
Wekelijkse training met lichaamswerk bio-energetica, yoga, dans), interactie en proces
18-10-2017Lees meer >>
In deze namiddag voel je hoe je beweegt, ademt, denkt, je emoties beleeft en contact maakt.
20-10-2017Lees meer >>
Wekelijkse training met lichaamswerk bio-energetica, yoga, dans), interactie en proces
23-10-2017Lees meer >>
In de lessenreeksen voor gevorderden worden de bewegingen nog even herhaald en verder ingeoefend. de bewegingen in groep beoefenen creëert een unieke sfeer waardoor de oefeningen dieper inwerken en we volledig tot rust kunnen komen. de lessen worden aangevuld met andere tibetaanse methodieken zoals mantra, kum nye massage,... en relaxatie.
23-10-2017Lees meer >>
Lu jong, ook wel bekend als tibetaanse healing yoga,vindt zijn oorsprong in het oude tibet en werd in het westen door tulku lobsang, een gewaardeerde tibetaanse meester, leraar en arts, geïntroduceerd. lu jong is een dynamische vorm van yoga. de reeks bestaat uit 21 bewegingen die heel gemakkelijk aan te leren zijn. deze oefeningen zijn bovendien toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of conditie. ze kunnen ook vanop een stoel beoefend worden. de beoefening van tibetaanse healing yoga is stress reducerend en is het een weldaad (aanrader!) voor de ruggewervel en rugproblemen!
23-10-2017Lees meer >>