Beweeg je lichaam - Beweeg je ziel
 Contact & Info   Visie en doel   Kalender   Team 
ClownClownsworkshop - "Ik wil helemaal de kluts kwijt!"

Wat gebeurt er als wij de kluts kwijt zijn ?

Ons verstand laat ons even in de steek, we zijn in de war, we weten het even niet meer. We zijn als het ware verdwaald. Vertwijfeld vragen we ons af: waar was ik alweer, wat wilde ik weer gaan doen, hoe nu verder ? In de wereld van het verstand, is het lastig om de kluts kwijt te zijn.

Maar niet voor de clown! De clown gaat voelend door het leven. Hij zegt: “maar dát is interessant! Hoe zal ik dat eens gaan aanpakken ? Dat ga ik eens onderzoeken. Ik ben benieuwd!”

De clown deelt alles wat hij beleeft met het publiek. Zo ook zijn gevoel wanneer hij de kluts kwijt is door een onverwachte gebeurtenis of doordat hij zich weer eens in de nesten heeft gewerkt. Zo verovert hij de harten van de mensen. Vervolgens staat hij weer op, vol enthousiasme over de uitweg die hij gevonden heeft.

In dit clownsweekend ontdek je via spelplezier hoe je met volle overgave ‘ja’ zegt tegen onverwachte voorvallen en het niet-weten. Je ontdekt hoe je meer ruimte kan geven aan je onhandigheid en verwondering en je speelse energie kan laten stromen, controle kan loslaten en je impulsen volgen.

Wil je de kluts kwijt zijn en genieten van het niet-weten, verdwalen en nieuwsgierig op onderzoek gaan ? Dan is deze workshop iets voor jou !

Prijs: 180 euro


Inschrijven Emailmartine.bal@deOvanOde.be
Inschrijven Infomartine.bal@deOvanOde.be
DeelnameWil je graag de kluts kwijt ? Van harte welkom!
BegeleidingMartine Bal
Max deelnemers12

Recente activiteiten
'the dancing fool' ​via de dansmeditatie en tools van 'movement medicine', samen met clownstechnieken, gaan we deze dag diep in connectie met onze innerlijke, wijze clown.
Lessenreeks voor gevorderden
18-12-2017Lees meer >>
Lessenreeks voor beginners
18-12-2017Lees meer >>
Hoe rust en beweging samen kunnen gaan
19-12-2017Lees meer >>
Rustige, respectvolle aanraking brengt aandacht en energie naar de plaatsen die het nodig hebben en stimuleren er het zelfgenezend vermogen.
21-12-2017Lees meer >>
Het nieuwe jaar inzetten met een ritueel.
06-01-2018Lees meer >>