Beweeg je lichaam - Beweeg je ziel
 Contact & Info   Team   Visie en doel   Kalender 
ClownClownsworkshop - "Ik wil helemaal de kluts kwijt!"

Wat gebeurt er als wij de kluts kwijt zijn ?

Ons verstand laat ons even in de steek, we zijn in de war, we weten het even niet meer. We zijn als het ware verdwaald. Vertwijfeld vragen we ons af: waar was ik alweer, wat wilde ik weer gaan doen, hoe nu verder ? In de wereld van het verstand, is het lastig om de kluts kwijt te zijn.

Maar niet voor de clown! De clown gaat voelend door het leven. Hij zegt: “maar dát is interessant! Hoe zal ik dat eens gaan aanpakken ? Dat ga ik eens onderzoeken. Ik ben benieuwd!”

De clown deelt alles wat hij beleeft met het publiek. Zo ook zijn gevoel wanneer hij de kluts kwijt is door een onverwachte gebeurtenis of doordat hij zich weer eens in de nesten heeft gewerkt. Zo verovert hij de harten van de mensen. Vervolgens staat hij weer op, vol enthousiasme over de uitweg die hij gevonden heeft.

In dit clownsweekend ontdek je via spelplezier hoe je met volle overgave ‘ja’ zegt tegen onverwachte voorvallen en het niet-weten. Je ontdekt hoe je meer ruimte kan geven aan je onhandigheid en verwondering en je speelse energie kan laten stromen, controle kan loslaten en je impulsen volgen.

Wil je de kluts kwijt zijn en genieten van het niet-weten, verdwalen en nieuwsgierig op onderzoek gaan ? Dan is deze workshop iets voor jou !

Prijs: 180 euro


Inschrijven Emailmartine.bal@deOvanOde.be
Inschrijven Infomartine.bal@deOvanOde.be
DeelnameWil je graag de kluts kwijt ? Van harte welkom!
BegeleidingMartine Bal
Max deelnemers12

Recente activiteiten
Tijdens deze introductiedagen kan je ervaringsgericht kennismaken met de inhoud en de structuur van het groeijaar en de opleiding. je ontvangt alle relevante info, en er is ruimte voor vragen. (bijdrage € 60, gratis bij instap)
Dit groeijaar kan je afzonderlijk volgen, of als onderdeel van de beroepsopleiding emotioneel lichaamswerk®.
Wekelijks beweging en tijd voor jezelf, een verrijking voor je lichaam en je leven!
30-08-2017Lees meer >>
Wekelijkse training met lichaamswerk bio-energetica, yoga, dans), interactie en proces
30-08-2017Lees meer >>
Kom en geniet van deze fijne dag! alleen of met bekenden....je bent van harte welkom! deze dag biedt ook een mogelijkheid om de activiteiten en begeleiders bij centrum voelen te leren kennen.
02-09-2017Lees meer >>
Wekelijks beweging en tijd voor jezelf, een verrijking voor je lichaam en je leven!
02-09-2017Lees meer >>
Als ademcoach/trainer kan ik met je op weg gaan om je inzicht te geven in je manier van ademen. als emotioneel lichaamswerker® kan ik met je op weg om je spierspanning en emoties te kanaliseren.
02-09-2017Lees meer >>
Wekelijkse training met lichaamswerk bio-energetica, yoga, dans), interactie en proces
02-09-2017Lees meer >>