Beweeg je lichaam - Beweeg je ziel
 Contact & Info   Team   Visie en doel   Kalender 

Contact & info

Adres

Centrum Voelen
Sint Annastraat 7
B9810 Eke-Nazareth
België

Telefoon

+32(0) 473 21 46 15
Laat een bericht, je naam en telefoonnummer na en we bellen je zo spoedig mogelijk terug. Wens je een oriëntatiegesprek, gelieve dit dan expliciet te vermelden.

Email

info@centrumvoelen.be

Wil je graag op de hoogte gehouden worden, stuur dan een mailtje naar info@centrumvoelen.be met als onderwerp "Hou me op de hoogte" of vul je gegevens bij "inschrijven nieuwsbrief" op de homepagina van deze website.

Administratie

Het bankrekeningnummer van de Trajecten is :

Daarnaast heeft elke trainer zijn eigen bankrekeningnummer en btwnummer.

NAAM BANK Telefoonnummer
Syntia IBAN BE23 0014 0152 3391
BIC GEBA BE BB
0473214615

Bijdragen voor individuele sessies :

Syntia : iedereen : 1 u 1/2 € 90 ; 1 u 1/4 € 75 ; 1 u € 60

Annulatie sessies : We wensen graag dat je ons 48 u voor de start van de sessie verwittigt indien je niet kan komen. Zo niet zijn we genoodzaakt je de sessieprijs aan te rekenen. Enkel overmacht stelt je vrij van de sessieprijs te betalen. We verstaan onder overmacht = natuurramp, overlijden. Een andere formulering is alle zaken die je onderneemt waar je rechtstreeks of onrechtstreeks keuzevrijheid in gehad hebt en waardoor je uiteindelijk niet de sessieafspraak kan nakomen, zorgen ervoor dat je de sessieprijs verschuldigd blijft.

Team

Omdat kwaliteit belangrijk is, heeft het Centrum Voelen veel tijd en zorg besteed aan de samenstelling van het team. Hierbij hebben we er op toegezien dat de disciplines ook inhoudelijk een mooi en bij elkaar aansluitend geheel vormen.