Beweeg je lichaam - Beweeg je ziel
 Contact & Info   Team   Visie en doel   Kalender 
<< Terug naar team...
Lieve Michels

Emailinfo@lievemichels.be
Tel
GSM0473/39 70 92
Websitewww.lievemichels.be

Wie is Lieve?

“Leven vanuit je diepste kracht” is iets wat me steeds geboeid heeft. Dat er een immense liefdeskracht is in mezelf en in elk ander stemt me dankbaar en inspireert me om te blijven zoeken hoe ik behulpzaam kan zijn. Ik vind het wonderbaar hoe het “kijken in liefde” naar emoties, belastende overtuigingen, lichamelijke gewaarwordingen opent voor inspiratie, creativiteit, levenskracht, doorzetten..

Als je aan een workshop deelneemt kan ik vanuit mijn hart naar jou “kijken” en vertrouwen dat je het antwoord vindt, aan de hand van de vragen en methodieken die ik je aanreik. Je mag je tonen zoals je je nu voelt, zoals je nu denkt, zoals je nu beweegt en je gedraagt. Dat juist is de opening voor het ervaren van Heelheid in jezelf.

De opleiding die ik volg en het mezelf laten coachen helpt me om oordeelloos aanwezig te kunnen zijn.

Ik voel me elke dag uitgenodigd om dat wat me triggert bij mensen en situaties niet langer weg te duwen, maar het warme aandacht te geven. Het verschil is duidelijk. Voorheen ging ik heel gespannen gestructureerd door het leven. nu durf ik het leven ‘te laten komen zoals het komt’. Het is en blijft een uitdaging, en ik ga ze aan. Ik merk hoe de kracht van de Liefde IN alles aanwezig is. Dat Heelheid IN mij is zoals in jou.

De workshops die ik geef zijn gebaseerd op Een Cursus in Wonderen, en vooral praktisch gericht. Je ontdekt overtuigingen die je blokkeren en leert hoe je die kan loslaten en inruilen voor innerlijke rust en vreugde. Je ontdekt hoe je jezelf kan “omarmen” in situaties waarvan je liever weg blijft. Je draagt zorg voor je(Z)zelf.

Vaak is een kleine oefening voldoende om de omslag waar te nemen.

De workshops die ik in centrum Voelen geef hebben het gedachtengoed van Een Cursus in Wonderen als basis. Je kan eraan deelnemen zonder dit boek of spirituele richting te kennen. Als je open staat om vanuit de emoties en gedachten die je blokkeren te zoeken naar de innerlijke rust en vrede in jezelf kan de workshop heel bevrijdend werken. De methodieken die ik gebruik kan je ook achteraf toepassen.

Achtergrond

Sedert 2006 is Een Cursus in Wonderen de basis voor mijn manier van leven.

In Gea, Munkzwalm, volgde ik tal van vormingsdagen om bewust aanwezig te leren zijn.

De leerlingen van het beroepsonderwijs waren een dagelijkse uitnodiging en uitdaging die me heel behulpzaam was om van ergernis en angst en ontgoocheling te groeien naar liefdevolle aandacht voor mezelf en anderen.

In 2014 startte ik de opleiding Transpersoonlijk Coachen bij Paul Goudsmit en Jane Tipping (Amersfoort) om mij te verdiepen in familiesystemen en een certificaat ICF te halen als coach.

Bij Els Thissen (Epen) volgde ik de Attitudinal Healing Basistraining in 2015. Dit jaar en in 2018 neem ik deel aan de training Familie- en Systeemopstellingen.

Dit alles brengt me vooral het inzicht dat er ‘niets dan liefde is’. Hier kijk ik vaak aan voorbij. Ik heb enkel te kiezen om in liefde naar alles te kijken.

Ik nodig ook jou hiertoe uit.

Recente activiteiten
Wekelijks beweging en tijd voor jezelf, een verrijking voor je lichaam en je leven!
18-10-2017Lees meer >>
Wekelijkse training met lichaamswerk bio-energetica, yoga, dans), interactie en proces
18-10-2017Lees meer >>
In deze namiddag voel je hoe je beweegt, ademt, denkt, je emoties beleeft en contact maakt.
20-10-2017Lees meer >>
Wekelijkse training met lichaamswerk bio-energetica, yoga, dans), interactie en proces
23-10-2017Lees meer >>
In de lessenreeksen voor gevorderden worden de bewegingen nog even herhaald en verder ingeoefend. de bewegingen in groep beoefenen creëert een unieke sfeer waardoor de oefeningen dieper inwerken en we volledig tot rust kunnen komen. de lessen worden aangevuld met andere tibetaanse methodieken zoals mantra, kum nye massage,... en relaxatie.
23-10-2017Lees meer >>
Lu jong, ook wel bekend als tibetaanse healing yoga,vindt zijn oorsprong in het oude tibet en werd in het westen door tulku lobsang, een gewaardeerde tibetaanse meester, leraar en arts, geïntroduceerd. lu jong is een dynamische vorm van yoga. de reeks bestaat uit 21 bewegingen die heel gemakkelijk aan te leren zijn. deze oefeningen zijn bovendien toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of conditie. ze kunnen ook vanop een stoel beoefend worden. de beoefening van tibetaanse healing yoga is stress reducerend en is het een weldaad (aanrader!) voor de ruggewervel en rugproblemen!
23-10-2017Lees meer >>
De training is geschikt voor eenieders persoonlijke ontwikkeling en is geschikt voor mensen die kinderen, jeugdigen en volwassen begeleiden. ze oriënteert zich op het werk en de inzichten van bert hellinger, de grondlegger van familieopstellen, de hellinger pedagogiek en zijn orden van het helpen.
24-10-2017Lees meer >>