Beweeg je lichaam - Beweeg je ziel
 Contact & Info   Visie en doel   Kalender   Team 

Hart Adem en Stem coaching


Lieve mensen,

leven is groei en beweging, en ook mijn eigen pad slaat een nieuwe richting in. Vanaf 2017 is mijn praktijk in mijn thuisbasis gevestigd, een spiegel van mijzelf die zich meer en meer terug thuis voelt op aarde. Alle info vind je op levenswonder.be.

Ik ben Syntia en Jan dankbaar om de weg die we samen bewandeld hebben. We zijn samen gegroeid tot hier en nu. Nu nodigt mijn leven me uit nog meer voor mijn eigen unieke dromen te kiezen. Waar andere plekken op aarde bij betrokken worden.

De driedaagse in februari en de transformatiedag in januari gaan nog door in de zaal in Centrum Voelen.

"Iedereen is geboren met een unieke klank om de wereld te inspireren." Steven Cnudde

“Ik heb al veel energiewerk gedaan, maar dit gaat echt diep, en heeft veel richting.” Linda

Jezelf Zijn.

Dit is de essentie van elke coaching of training: contact maken met de innerlijke kracht en wijsheid die in jou ligt te wachten om ont-dekt te worden. Met als gevolg: jouw flow neemt toe, je komt meer in je kracht te staan, je voelt je meer gedragen door jouw adem en unieke klank.

Iedereen heeft een grote stem.

Dat is het besluit van meer dan 30 jaar ervaring in deze methode. Of je nu klein of groot bent, kind of volwassene, tenger of stevig gebouwd... via de coaching kom je in contact met je centrum en ontdek je een verrassend bevrijdende stem in jezelf.

Een innerlijke reis naar jezelf en jouw potentieel.

Hart Adem Stem

Jezelf zijn
Leven vanuit je waarden
Jouw flow volgen
Jouw vreugde leven
Verbonden leven

Levenskracht
Zelfvertrouwen
Ontspannen
Gedragen zijn
Inspiratie
Daadkracht
Creatiekracht
Spankracht
Gehoord worden
In de wereld brengen

Ademen en klank maken horen tot de essentie van het leven, maar worden zo makkelijk over het hoofd gezien in het westen.

Op de website www.ademstem.be vind je uitgebreide info en ervaringen van deelnemers.

Ik leg in dit filmpje de essentie uit van mijn coachings. Samen met Jacob bied ik dagen aan waar dit verbonden wordt met de kracht van muziek.