Beweeg je lichaam - Beweeg je ziel
 Contact & Info   Visie en doel   Kalender   Team 

Core EnergeticsBegeleiders zijn:
Individueel aanbod

Vanuit jouw vraag kijken we naar je lichaam en brengen het in beweging: waar stroomt je energie en waar is ze gestremd of geblokkeerd? Hoe zit het met je emoties, je gedachten, je wil en motivatie? Je spirituele connectie? Welke verdedigingsmechanismen hanteer je om je te beschermen tegen de pijn van het leven? En daarmee dus ook tegen je eigen kracht, wat een boel frustratie oplevert. Welke overtuigingen draag je mee en hoe dienen ze je? Welke conflicten wil je verkennen en oplossen?

Bewustzijn en inzicht zijn soms niet voldoende, je lichaam heeft ook te leren en te herwerken. Je gaat ademen, bewegen en in interactie met mij je patronen verkennen. Met Core leer je op dynamische wijze je levenskracht aanboren en ten volle aanwenden zodat je blijvende verandering in je innerlijke wereld en in je uitwendige ervaring creëert.
Core Energetics opent je hart en helpt je gronden in de kracht en integriteit van wie je echt bent. Het helpt je je unieke wezen en je talenten naar voren te brengen, in plezier, in vrijheid en met verantwoordelijkheid.

De beslissing om een afspraak te maken ligt altijd bij jou. Voor diepe transformatie van patronen is het aanbevolen om gemiddeld 2 keer per maand te werken.

Inschrijven Emailannickschuerman@hotmail.com
Inschrijven InfoCore intake sessie : €90.00 (anderhalf uur). Vervolgsessies €75.00 (1.15 u)
DeelnameAls je erg uitgeput bent is het aangewezen om eerst één of meerdere Hands-on Healingsessies te ontvangen voor je met Core werk begint.
BegeleidingAnnick Schuerman