Beweeg je lichaam - Beweeg je ziel
 Contact & Info   Visie en doel   Kalender   Team 

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven

Hier volgt de routebeschrijving via auto, trein, bus, fiets, te voet naar Centrum Voelen.

Kom je fietsend van Gent, of Oudenaarde :

Er loopt een mooi fietspad langs de Schelde. Ter hoogte van Eke ga je van dat pad. Zo je van Gent komt, dan zie je voor je enkele fabrieken opdoemen, en rechts is een goed fietspad, op gelijke hoogte van het pad naast de Schelde. (Komende van Oudernaarde heb je net de fabrieken gepasseerd voor je dat fietspad verder vindt). Je rijdt rechtdoor tot je niet verder kan, dan draai je rechts tot je niet verder kan, dan ga je links tot je een grote baan kruist (Oude Steenweg) Je steekt recht over en komt in de Sint-Annastraat. Een fietsenstalling vind je naast de praktijkdeur.

Komende met de auto via de autostrade : Je neemt op de E17, uitrit 8 (De Pinte/Nazareth) en volgt nu de routebeschrijving als « Komende van Gent ».
Je kan parkeren op de gratis parking voor de deur.

Komende met de auto vanuit Oudenaarde :
Je neemt de N60 richting Gent. Je rijdt tot Nazareth/Eke op de N60, tot het rondpunt waarbij je links resto Bonaparte ziet, en rechts pizzaria/Lidl. Op dit rondpunt neem je de 1ste afslag, je komt op de Oude Steenweg. Je rijdt tot de 1ste linkse zijstraat, Sint-Annastraat, je rijdt tot bij de vlaggen, nr. 7.

Komende met de auto vanuit Gent : Je neemt bij De Sterre, de N60 richting Oudenaarde. Je rijdt rechtdoor, tot je de Makro op de rechterkant voorbijrijdt. Je rijdt tot het eerste rondpunt na de Makroafslag. Op dat rondpunt neem je de 3de afslag (je rijdt links). Je volgt deze straat beetje rechtsdraaiende en je komt in de Eedstraat. Je rijdt deze tot het einde, je neemt opnieuw rechts (Oude steenweg) en opnieuw de 1ste rechts. Dit is de Sint-Annastraat. Je rijdt tot bij de vlaggen, nr. 7.

Via het openbaar vervoer is Centrum Voelen alsvolgt bereikbaar :
met de trein :

Er zijn elk uur, of 2 keer per uur treinritten die halt houden in Nazareth/Eke. Je bent nu 2,5 km van het Centrum. Liefst breng je een plooifiets mee. Ook te voet stap je een half uur. Mogelijks passeert er ook net een bus, waardoor je een eindje mee kan. Verder te voet of fiets : je gaat richting Eke kerk. Op het rondpunt sla je links in, 3de straat dus. (en niet de kortste route naar de N60, die rechtdoor is). Je gaat deze tot het einde bij de N60. Je steekt de N60 recht over, zo kom je in de Oude steenweg, en je stapt tot de 1ste linkerzijstraat, de Sint-Annastraat. Je gaat tot bij de vlaggen, nr. 7.

Met de bus :

Er zijn regelmatig bussen vanuit Gent en Deinze richting Nazareth/Eke. Je neemt uitstap Eke Landuit op Landuitstraat. Er is dan een halte op de Oude Steenweg op 100 m van Centrum Voelen. Je stapt dan richting resto Kaarslicht, en de straat bij Kaarslicht heet Sint-Annastraat, je bent er.

Ook zijn er ook bussen die naar het industrieterrein van Eke/Nazareth rijden. De dichtstbije halte is op ongeveer 1 km van Centrum Voelen. Je komt dan aan de parking van de Makro, je stapt naar het rondpunt bij de N60 en steekt de N60 recht over. Je stapt dan in de Eedstraat. Je stapt deze tot het einde, je neemt opnieuw rechts (Oude steenweg) en opnieuw de 1ste rechts. Dit is de Sint-Annastraat. Je rijdt tot bij de vlaggen, nr. 7.

Vanop de parking vind je de praktijkruimtes en fietsenstalling van Centrum Voelen zo : Links van het huis ziet u een pad tussen de planten. Dat volgt u. Aan het fietsenrek is een deur. Daar mag je binnengaan. Graag ook even bellen zodat we weten dat je er bent. Je mag je schoenen uitdoen en nog even genieten van een rustig moment. Wij komen bij jou.
De zaal van Centrum Voelen bereikt u zo:
Links van het huis ziet u een pad tussen de planten. Dat volgt u helemaal tot achter in de tuin. Daar is een tweede gebouw. Het pad geeft uit op de inkom deur.

Logeren in de buurt kan. Je kan steeds een lijstje met mogelijke overnachtingsplaatsen opvragen.